Tudnivalók

Pécs, Szent Mór u. 3.

info@stm3.hu
+36 (30) 33 150 66
Az STM3 Apartmanok, Pécs történelmi belvárosának szívében, a Szent Mór utca 3. szám alatti, műemlék jellegű épületben találhatók. A ház 2008-ban épült újjá, az eredeti épület karakterének megfelelően és díszítőelemeinek felhasználásával. A jelenlegi ház helyén állt épületben született 1880-ban, a híres matematikus, Fejér Lipót. Az apartmanok 100-500 méteres körzetében, gyalogosan kényelmesen elérhető távolságban találhatók Pécs legjelentősebb kulturális helyszínei (a Pécsi Nemzeti Színház, galériák, múzeumok, a Székesegyház, az ókeresztény sírkamrák, mozi), éttermei, cukrászdái. Ugyancsak pár perc sétával elérhető hétvégén is nyitvatartó gyógyszertár, élelmiszerbolt, pékség, kávézó, drogéria, bevásárlóközpont. Pécs történelmi belvárosába, így a Szent Mór utcába is, gépkocsival csak az ott lakók, illetve az engedéllyel rendelkezők hajthatnak be. A gépkocsival érkező vendégeink számára behajtási engedélyről gondoskodunk. Gépkocsival parkolni az apartman alatti biztonságos teremgarázsban lehet a szállás ideje alatt.

A kis apartman 30 m2-es, az épület déli épületszárnyában található, az első emeleten. Az apartman teljesen berendezett, jól felszerelt, főzésre alkalmas konyhával és igényes fürdőszobával, valamint TV-vel és internetkapcsolattal rendelkezik. Két személy számára kényelmes, de szükség esetén pótágyazható. Az apartmanhoz tartozik egy 20 m2-es füves tetőterasz is, amelyen egy hatalmas vadgesztenyefa áll.

A nagy apartman 42 m2-es, az épület északi épületszárnyában található a második emeleten. Az apartman teljesen berendezett, jól felszerelt, főzésre alkalmas konyhával és igényes fürdőszobával, egy külön félszobával, valamint nagyképernyős TV-vel és internetkapcsolattal rendelkezik. Négy személy számára kényelmes, de szükség esetén pótágyazható. Az apartmanhoz tartozik egy 12 m2-es növényekkel határolt tetőterasz rész is.

HASZNOS TUDNIVALÓK

A szállás elfoglalása, elhagyása

A szállást elfoglalni az érkezés napján 14 órától lehet, és kérjük, hogy azt déli 12:00 óráig hagyják el. Ha a fent jelzett időpontoktól eltérő kívánsága van, kérjük, hogy azt foglaláskor jelezze. Amennyire csak lehetséges, igyekszünk rugalmasan kezelni az érkezés és a távozás időpontját.

Kulcsok

Az apartman vendégei az apartmanhoz saját kulcsot, illetve az autóval érkezők a garázskapuhoz távirányítót kapnak, amit az itt tartózkodás ideje alatt maguknál tarthatnak.

Fizetés

Fizetni készpénzzel, átutalással vagy SZÉP Kártyával lehetséges a szállás elfoglalásakor.
Maradt még kérdése? Kérdezzen!
ellenőrző kód
Elküld