Tudnivalók

Pécs, Szent Mór u. 3.

info@stm3.hu
+36 (30) 33 150 66
Az STM3 Apartmanok, Pécs történelmi belvárosának szívében, a Szent Mór utca 3. szám alatti, műemlék jellegű épületben találhatók. A ház 2008-ban épült újjá, az eredeti épület karakterének megfelelően és díszítőelemeinek felhasználásával. A jelenlegi ház helyén állt épületben született 1880-ban, a híres matematikus, Fejér Lipót. Az apartmanok 100-500 méteres körzetében, gyalogosan kényelmesen elérhető távolságban találhatók Pécs legjelentősebb kulturális helyszínei (a Pécsi Nemzeti Színház, galériák, múzeumok, a Székesegyház, az ókeresztény sírkamrák, mozi), éttermei, cukrászdái. Ugyancsak pár perc sétával elérhető hétvégén is nyitvatartó gyógyszertár, élelmiszerbolt, pékség, kávézó, drogéria, bevásárlóközpont. Pécs történelmi belvárosába, így a Szent Mór utcába is, gépkocsival csak az ott lakók, illetve az engedéllyel rendelkezők hajthatnak be. A gépkocsival érkező vendégeink számára behajtási engedélyről gondoskodunk. Gépkocsival parkolni az apartman alatti biztonságos teremgarázsban lehet a szállás ideje alatt.

A kis apartman 30 m2-es, az épület déli épületszárnyában található, az első emeleten. Az apartman teljesen berendezett, jól felszerelt, főzésre alkalmas konyhával és igényes fürdőszobával, valamint 27 csatornás TV-vel, gyors internet (20 Mbit/s) és Wi-Fi kapcsolattal rendelkezik. Két személy számára kényelmes, de szükség esetén pótágyazható. Az apartmanhoz tartozik egy 20 nm-es füves tetőterasz is, amelyen egy hatalmas vadgesztenyefa áll.

A nagy apartman 42 m2-es, az épület északi épületszárnyában található a második emeleten. Az apartman teljesen berendezett, jól felszerelt, főzésre alkalmas konyhával és igényes fürdőszobával, egy külön félszobával, valamint 27 csatornás nagyképernyős TV-vel, DVD lejátszóval, internetkapcsolattal (+Wi-Fi) rendelkezik. Négy személy számára kényelmes, de szükség esetén pótágyazható. Az apartmanhoz tartozik egy 12 m2 -es növényekkel határolt tetőterasz rész is.

HASZNOS TUDNIVALÓK

A szállás elfoglalása, elhagyása

A szállást elfoglalni az érkezés napján 14 órától lehet, és kérjük, hogy azt délelőtt 11:30-ig hagyják el. Ha a fent jelzett időpontoktól eltérő kívánsága van, kérjük, hogy azt foglaláskor jelezze. Amennyire csak lehetséges, igyekszünk rugalmasan kezelni az érkezés és a távozás időpontját.

Behajtási engedély az autóval érkezőknek

A behajtási engedély egy biankó engedély, melyet a behajtás előtt kell kitölteni és az autó szélvédőjére kitenni. Az engedély Pécs belváros forgalom csillapított övezeteibe való behajtásra és parkolásra jogosít fel, a lapon kitöltött időponttól számított egy óráig. Engedélyek találhatók az apartmanban. A felhasznált engedélyeket árát fizetéskor hozzáadjuk az apartman árához. Első behajtáskor, egy esteleges ellenőrzés során, kérjük hivatkozzanak arra, hogy az apartman vendégei és szükség esetén adják meg a telefonszámunkat (30/33 150 66) az ellenőröknek, hogy ezt igazolni tudjuk.

Kulcsok

Az apartman vendégei az apartmanhoz saját kulcsot illetve az autóval érkezők a garázskaput nyitó távirányítót kapnak, amit az itt tartózkodás ideje alatt maguknál tarthatnak.

Fizetés és előleg

Fizetés készpénzzel vagy SZÉP Kártyával lehetséges, a szállás elfoglalásakor. Előleget csak a 7 napnál hosszabb fogalások esetén kérünk, és a 10700055-50830187-53200008 (Nun Zsuzsanna) számlaszámra kérjük utalni. A közlemény mezőben tüntesse fel az Ön nevét, a foglalása kezdő dátumát, a foglalt éjszakák számát, és azt, hogy hány főre foglalja le a szállást. Például: "Kiss Kázmér, 2023.11.29, 8 éjszaka, 2 fő". A foglalása az előleg megérkezéséig ideiglenes státuszban marad, legfeljebb egy hétig. Ha ez idő alatt az előleg nem érkezik meg, a foglalását töröljük.

Tisztaság és rend

Az apartmant minden távozó vendég után mi takarítjuk ki. Az új vendégeket felhúzott ágyneművel és tiszta törülközőkkel várjuk. A szállás elhagyásakor az ágyneműket kérjük lehúzni és a használt törülközőkkel, konyharuhákkal együtt a fürdőszobában található szennyestartóba tenni.

A tetőterasz

Az apartmanhoz tartozó kis füves kert szabadon használható. Kérjük, hogy a házban és az utcában lakók nyugalmára legyenek tekintettel.

Környezetbarát apartman

Az apartmanban lévő ágyneműket, törülközőket antiallergén és környezetbarát mosószerrel, öblítővel mossuk illetve öblítjük, és lehetőség szerint napon szárítjuk. Az apartmant környezetbarát és antiallergén tisztítószerekkel takarítjuk. A hulladékot szelektíven gyűjtjük. Ehhez az apartmanban szelektív hulladékgyűjtő található.

Informáló apartman

Az apartmanokban Pécs térkép, Mecsek turista térkép, Mecsek kalauz, Pécsről szóló útikönyvek, programajánlók találhatók. Valamint egy szubjektív lista azokról a pécsi és Pécs környéki helyekről, amelyeket mi is előszeretettel látogatunk és jó szívvel ajánlunk. A laptoppal érkezők Wi-Fin és kábelen is csatlakozhatnak az internetre.

Gyerekbarát apartman

Szívesen fogadunk gyerekekkel érkező családokat. Mindkét apartmanban a pótágy dupla széles (140 cm), két kisgyerek kényelmesen elfér rajta. A 0-3 éves korú gyerekeknek kiságyat, asztalra rögzíthető etetőszéket, magasító párnát, gyerekágyneműt, gyerek étkészletet biztosítunk. Rajzeszközök és mesekönyvek is várják a gyerekeket.
Maradt még kérdése? Kérdezzen!
ellenőrző kód
Elküld

KINYOMTATHATÓ TUDNIVALÓK

Nyomtatható tudnivaló autóval érkezőknek
Autó
Nyomtatható tudnivaló busszal érkezőknek
Busz
Nyomtatható tudnivaló vonattal érkezőknek
Vonat